Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Goed nieuws krant

Nieuws
12-10-20

WZC De Verlosser gezegend met vier eeuwelingen!

Ligt het aan de goede grond in ons kasteelpark of gewoon aan de sterke genen, maar het feit is dat we dit jaar maar liefst vier eeuwelingen in ons midden hebben. Colette Mertens, zuster Monica, Arthur Coppens en zuster St. Michel bereikten of overschrijden de leeftijd van 100 jaar. Een unicum voor ons WZC dat we graag eens in de kijker plaatsen. De eeuwelingen werden alvast uitgebreid gevierd en dat lieten ze zich welgevallen.
Nieuws
01-09-20

Frank Vander Fraenen viert zijn 95ste verjaardag!

Frank Vander Fraenen viert zijn 95ste verjaardag en zijn familie verraste hem met een onaangekondigd bezoek.

Nieuws
20-08-2020

Arthur Coppens viert 100e verjaardag!

Op 19 augustus werd onze bewoner Arthur Coppens 100 jaar. Een gebeurtenis die we natuurlijk niet zomaar konden laten voorbijgaan. We maakten er een coronaproof feest van waar zowel Arthur, zijn familie als de bewoners volop konden van genieten.
ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)