Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Goed nieuws krant

Nieuws
20-08-2021

Halfoogst

Op 15 augustus heeft iedereen (of hebben toch de meesten) een dag vrij. Want het is Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart. Maar 15 augustus noemen we ook halfoogst.

Nieuws
15-07-2021

Onze bewoners rijden hun eigen Tour de France

Wielrennen is van alle tijden en alle leeftijden. Ook in ons woonzorgcentrum wordt de Tour de France met veel interesse gevolgd. En gisteren was het aan onze bewoners en medewerkers. 

Nieuws
11-05-2021

WZC De Verlosser viert vier honderdjarigen

Zuster Monica, zuster Gabrielle Marie, Arthur Coppens en zuster Saint-Michel. Dat zijn ze, onze vier kwieke bewoners die dit jaar de kaap van 100 jaar bereikten of overschreden. Een bijzondere gebeurtenis waarbij we dit gezegend viertal eens graag in de schijnwerpers plaatsen.

Nieuws
10-05-2021

Ons WZC verscheen in de nieuwsbrief van de seniorenraad van Dilbeek

Maandelijks brengt de seniorenraad van Dilbeek een nieuwsbrief uit met leuke weetjes, interessant nieuws en cultuurtips. In mei schreven ze een artikel over ons woonzorgcentrum.

Nieuws
05-05-2021

Zuster Gabrielle-Marie en Zuster Monica vieren feest!

Er stond vorige week een heel speciale dag in onze agenda aangeduid. Samen met alle bewoners vierden we namelijk de verjaardag van Zuster Gabrielle-Marie en Zuster Monica.

Nieuws
26-04-2021

Week van de valpreventie

Eén tegen allen,  allen tegen vallen, dat was vorige week de slogan van de tiende editie van de week van de valpreventie. Onze medewerkers organiseerden in het kader hiervan leuke en uiteraard coronaveilige activiteiten. 

Nieuws
26-03-2021

Eindelijk is het zo ver!

Na een lange periode van gemis mogen onze bewoners vanaf woensdag eindelijk opnieuw allemaal samen van het avondmaal genieten. 

Nieuws
05-03-2021

Opnieuw feestelijke heropening van onze eetzaal

Door de tweede lockdown werden we opnieuw verplicht om onze deuren gesloten te houden. Nu, 10 dagen na de tweede prik, is het voor onze bewoners een blij weerzien. Reden genoeg voor feestelijke aanpak.  
Nieuws
01-03-2021

Onze bewoners zeggen vaarwel aan hun coronacoupes

Dat onze bewoners graag goed voor de dag komen is geen geheim. Een mooi kapsel en een verse snit horen daar uiteraard bij. Maar sinds één november vorig jaar mocht de kapster – omwille van de lockdown – niet meer op bezoek komen. 
Nieuws
23-12-20

Leerlingen van verschillende scholen knutselen leuke kaartjes voor onze bewoners

Onze bewoners hebben de afgelopen dagen heel wat leuke tekeningen, kaartjes en knutselwerkjes ontvangen. 
Nieuws
23-12-20

Oud leiding Chiro Kapelle bezorgt onze bewoners mooie kaartjes

Geïnspireerd door de vlogs van Linde Merckpoel en het initiatief de warmste week ging de oud-leiding van Chiro Kapelle aan de slag voor ons woonzorgcentrum.
Nieuws
14-12-20

Heerlijke verse frietjes

In de aanloop naar de feestdagen, het kerstdiner en de nieuwjaarsbuffetten genieten we eerst nog van heerlijke verse frietjes en snacks.
Nieuws
06-12-20

Wij kregen speciaal bezoek

De Sint had het heel erg druk afgelopen 6 december, hij moest immer uiterst veilig en volgens de geldende coronamaatregelen aan de slag. 
Maar toch is hij ons woonzorgcentrum niet vergeten.
Nieuws
26-11-20

Seniorenweek eens anders dan anders

De seniorenweek is elk jaar een moment waar alle bewoners en hun familie naar uitkijken. We stellen telkens een goed gevuld programma samen boordevol activiteiten. Natuurlijk horen culinaire verwennerijen daar ook bij.
Nieuws
20-11-20

Onze medewerkers ontpoppen zich tot echte kappers ad interim

Onze bewoners komen graag goed voor de dag en daar hoort ook – vooral voor de dames dan – een mooi kapsel bij. 
Nieuws
17-11-20

Wij vieren de 91ste verjaardag van Carmen

Samen met dochter Pascale trakteert ze de medebewoners op een lekkers. 
Nieuws
29-10-20

Suzanne viert haar 93ste verjaardag!

Suzanne's familie trakteerde onze bewoners en medewerkers op heerlijke taarten en cake.
Nieuws
23-10-20

Tijd voor de appeloogst

De appels in onze boomgaard hingen er weer blozend bij. Het teken dat ze klaar waren om geplukt te worden en de uitgelezen kans om zowel de bewoners als hunfamilie bij onze appeloogst te betrekken.
Nieuws
12-10-20

WZC De Verlosser gezegend met vier eeuwelingen!

Ligt het aan de goede grond in ons kasteelpark of gewoon aan de sterke genen, maar het feit is dat we dit jaar maar liefst vier eeuwelingen in ons midden hebben. Colette Mertens, zuster Monica, Arthur Coppens en zuster St. Michel bereikten of overschrijden de leeftijd van 100 jaar. Een unicum voor ons WZC dat we graag eens in de kijker plaatsen. De eeuwelingen werden alvast uitgebreid gevierd en dat lieten ze zich welgevallen.
Nieuws
01-09-20

Frank Vander Fraenen viert zijn 95ste verjaardag!

Frank Vander Fraenen viert zijn 95ste verjaardag en zijn familie verraste hem met een onaangekondigd bezoek.

Nieuws
20-08-2020

Arthur Coppens viert 100e verjaardag!

Op 19 augustus werd onze bewoner Arthur Coppens 100 jaar. Een gebeurtenis die we natuurlijk niet zomaar konden laten voorbijgaan. We maakten er een coronaproof feest van waar zowel Arthur, zijn familie als de bewoners volop konden van genieten.
ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)