Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Bezoekuren

We houden van bezoek

Familie en vrienden zijn in principe op elk moment van de dag welkom en dit tot 20u.
In de voormiddag vindt het zorgmoment plaats. Alvast bedankt om hier rekening mee te houden. Kom je op visite of wil je helpen bij de maaltijden of bepaalde activiteiten? Met veel plezier! De leefruimtes en zithoeken zijn vrij toegankelijk voor zowel de bewoners als hun gasten. Het geeft je tevens een unieke kijk in de kasteelzalen die nog steeds de grandeur van weleer uitstralen.

Uiteraard zijn onze bewoners ook volledig vrij om familieleden of vrienden te bezoeken of een activiteit bij te wonen van hun favoriete vereniging. Dit gewoon even melden aan de verantwoordelijke volstaat.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)