Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Onderhoud

Ook de poetsvrouw maakt tijd voor jou

De mensen van ons poetsdepartement zijn elke dag druk in de weer om niet alleen de kamers, maar het ganse gebouw spik en span te houden. Met zeer professioneel materiaal werken ze gedegen en efficiƫnt. Ook zij maken even tijd om een luchtig of ondersteunend babbeltje te slaan met de bewoners of even naar hen te luisteren. Het hoeft je dan ook niet te verbazen dat onze poetshulpen vaak een prima contact hebben met de bewoners.

Technische dienst met externe ondersteuning

Onze technische dienst zorgt dat onze accommodatie in perfecte staat blijft. Bovendien kunnen we, in geval van nood, 24/24 beroep doen op een externe firma. Denk daarbij aan een kapotte lift, een probleem met de toegangscontrole of met de software. Zo garanderen we te allen tijde een veilige en kwalitatieve omgeving voor zowel de bewoners als onze medewerkers.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)