Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Administratie

Ontzorgen op administratief vlak

Een woonzorgcentrum heeft zeer veel raakvlakken met andere disciplines, instellingen en bedrijven. Daarom is een goede administratie onontbeerlijk. Het is ons doel om je zoveel mogelijk te ontlasten door je te begeleiden en te ondersteunen bij alle administratieve aangelegenheden.
Zo is er de wachtlijst waar je al dan niet voor kiest na een eerste kennismaking. Daarnaast zijn er de contacten en procedures met overheden, mutualiteiten, gemeenten en ziekenhuizen, de betalingen en contacten met huisartsen, specialisten, rolstoel-aanbieders, apothekers, bewindvoerders, enz.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)