Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Keuken

Kwalitatieve en lekkere maaltijden uit eigen keuken

Al 30 jaar is Sodexo onze partner in de keuken. Zo garanderen we lekkere en voedzame maaltijden die voldoen aan alle eisen die het Federaal Voedselagentschap (FAVV) voorop stelt. Ervaren koks bereiden alle maaltijden ter plaatse. Daarbij werken ze perfect hygiĆ«nisch en houden ze rekening met alle allergenen. Bovendien zijn we gecertificeerd door het FAVV voor ons autocontrole systeem. Hiervoor ontvingen we de bekende  smiley.  

Uitkijken naar elke maaltijd

Elke dag krijgen de bewoners een lekkere menu aangeboden. Daarbij hebben we veel aandacht voor presentatie en versheid en houden we rekening met het dieet van bepaalde bewoners en een mogelijk probleem van ondervoeding. 

Regelmatig herbekijken we ons gans aanbod en evalueren we dit samen met de bewoners. Onze kok kent al zijn tafelgasten en maakt met veel plezier nog eens iemands lievelingsgerecht klaar. En natuurlijk is elk seizoen en elk feest de perfecte reden om iedereen extra te verrassen en te verwennen

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)