Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Woonzorgaanbod

Iedereen is welkom

Ons woonzorgcentrum telt 56 woongelegenheden. Er zijn verschillende kamertypes die variĆ«ren in grootte. Alle kamers bevinden zich op het gelijkvloers,de tweede en de derde verdieping en zijn uitgerust met een sanitaire cel.

De units  zijn standaard ingericht met een kleerkast en een bed. Iedere bewoner is vrij om zijn of haar kamer verder in te richten met persoonlijke spullen zodat die meteen vertrouwd aanvoelt. Facultatief kunnen wij ook meubilair voorzien zoals een tafel, stoelen, een relax, enz.

Elke kamer beschikt eveneens over digitale tv-distributie, wifi en een oproepsysteem.

Wil je graag een kamer van naderbij bekijken? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of stuur ons een mailtje met de vraag voor meer info.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)