Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Onze filosofie

‘Zorgen dragen voor’ in een familiale sfeer

De verlosser biedt aan elke bewoner een warme thuis in een familiale sfeer. Daarbij staat het totale mens-zijn van elke bewoner centraal. We omringen hem of haar dan ook met de best mogelijke zorgen en een professionele dienstverlening. We willen immers niets liever dan dat elke bewoner zich comfortabel en op zijn gemak voelt in onze fijne woongemeenschap en dit binnen de muren van een romantisch kasteel. Dit alles doen we met respect voor dezelfde christelijke waarden als van de zusters van de Verlosser en O.L.-Vrouw.

Onze kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor iedereen geeft ons de kans en de kracht om fijne en ondersteunende relaties met elkaar aan te gaan.

De sterke band die de bewoners met hun thuisomgeving hadden, trekken we door in onze manier van werken. Onze enthousiaste medewerkers hebben een één-op-één relatie met de bewoners en schenken veel aandacht aan hun karakter, dromen en levensvragen. Zo slagen we erin om hen zoveel mogelijk te laten genieten van het leven.
Bovendien is iedereen welkom in WZC De Verlosser, ongeacht zijn of haar godsdienstige of politieke overtuiging.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

warmte, gelijkwaardigheid , respect voor ieders eigenheid, plezier en hulpvaardigheid

“Afscheid moeten nemen van je vertrouwde thuishaven omdat het niet meer gaat, valt soms zwaar. Door elke bewoner op te nemen in onze gemeenschap en te omringen met waarden die hij of zij belangrijk vindt, zoals warmte, gelijkwaardigheid , respect voor ieders eigenheid, plezier en hulpvaardigheid, voelt het bij ons al snel aan als een tweede thuis”.

- Directie -

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)