Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Wie we zijn

Een woonzorgcentrum in een prachtig parkdomein waar kleinschaligheid en het familiaal karakter centraal staan

WZC De Verlosser bevindt zich in het centrum van Sint-Ulriks-Kapelle, in Dilbeek. Deze locatie is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer, want er is een bushalte ter hoogte van het kasteeldomein. 
Het woonzorgcentrum biedt 56 woongelegenheden in een prachtig kasteel met een rijke geschiedenis. 

Ambitieuze nieuwbouwplannen, die een volledige heroriëntering van de site omvatten, krijgen stilaan vorm. De nadruk op het kleinschalig wonen en het familiaal karakter blijft evenwel een constante factor.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

warmte, gelijkwaardigheid , respect voor ieders eigenheid, plezier en hulpvaardigheid

“Afscheid moeten nemen van je vertrouwde thuishaven omdat het niet meer gaat, valt soms zwaar. Door elke bewoner op te nemen in onze gemeenschap en te omringen met waarden die hij of zij belangrijk vindt, zoals warmte, gelijkwaardigheid , respect voor ieders eigenheid, plezier en hulpvaardigheid, voelt het bij ons al snel aan als een tweede thuis”.

- Directie -

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)