Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Het kasteel en het park

Uniek en authentiek

Ons kasteel voegt ongetwijfeld een interessante dimensie toe voor iedereen die hier verblijft of op bezoek komt. Authenticiteit en originaliteit biedt een boeiend tafereel tegenover het meer strakke en uniforme van onze moderne tijd. Hier verblijf je in het beste van die twee werelden. Veel bewoners vinden het dan ook echt fijn om ‘deel uit te maken’ van ons prachtig kasteel.

Onze gebouwen staan midden een luisterrijk park van 10 ha dat een enorme diversiteit biedt aan majestueuze bomen. Al dat groen heeft absoluut een positieve invloed op het welbevinden van zowel de bewoners als onze medewerkers. Ook binnen geniet men van het zicht op deze fauna en flora waardoor iedereen onbewust meeleeft op het gezonde, natuurlijke ritme van de seizoenen. 

Een luchtje scheppen, een wandelingetje maken in het park met familie, van het zonnetje genieten, op een geliefd plekje even verpozen of ons jaarlijks tuinfeest bijwonen. Het kan allemaal. Kortom, ons park brengt in beweging, doet extra genieten, zorgt voor afwisseling en brengt ons naar buiten.

Wist je overigens dat onze bomen nationaal gekend zijn via de inventaris van ‘Historische Tuinen en Parken’, Agentschap Onroerend Erfgoed van de Vlaamse overheid.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)