Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Tijdsbesteding en activiteiten

Vrije tijd is kwaliteit

Wonen in een woonzorgcentrum zorgt voor veel vrije tijd. Het invullen hiervan heeft een grote invloed op de levenskwaliteit en het welbehagen van onze bewoners. 
We zijn ons daar terdege van bewust en voorzien dan ook een kwalitatief en gevarieerd aanbod van activiteiten, zowel in groep, als individueel. 
Deze activiteiten worden voornamelijk aangeboden door onze ‘begeleider wonen en leven’, de vroegere ‘dienst animatie’. Deze nieuwe benaming geeft perfect aan dat we geëvolueerd zijn van ‘bezigheidstherapie’ naar volwaardig ‘wonen en leven’ op maat van onze bewoners. 
Wonen en leven doe je niet op een eilandje en dus willen we zoveel mogelijk een brug slaan naar de buitenwereld. We ondersteunen en stimuleren dan ook dat onze bewoners participeren in allerlei activiteiten in het verenigingsleven binnen en buiten de gemeente of deelnemen aan culturele uitstapjes in de ruime omgeving. 

Ook buurtbewoners kunnen hun vrije tijd gedeeltelijk bij ons doorbrengen, bijvoorbeeld op de petanquebaan.  

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)