Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Werken bij

Lijkt het je wel wat om te werken in een omgeving waar veel aandacht is voor jou als mens en waar we streven naar een mooie work-life balans? Ben je op zoek naar een job met zingeving en wil je je steentje bijdragen om onze bewoners te omringen met de beste zorgen op elk vlak? Bekijk dan zeker onderstaande vacatures en solliciteer. We kijken er enorm naar uit om je te leren kennen.
 

Openstaande vacatures: 

 

Bij ons is werken net ietsje anders

Vijf redenen om bij “De Verlosser” te komen werken:

  • In ons kleinschalig centrum ben je iemand die erbij hoort en het verschil maakt.
  • Je werkt een in dynamische en aangename werkomgeving.
  • Je kent elke bewoner en diens familie persoonlijk.
  • In onze vlakke organisatie word je erkend en gezien.
  • Je werkt in een uniek en authentiek kasteel.


Interesse?
Stuur zeker je cv en motivatie naar het WZC De Verlosser vzw t.a.v. Dhr J. Arits, Directeur of mail naar j.arits@wzcdeverlosser.be of gebruik ons contactformulier om te solliciteren. Als op deze pagina geen vacature vermeld staat, is solliciteren toch een prima idee. Wij kijken alvast uit naar je brief of bericht. 

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)