Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Prijzen

Transparante prijzen

Voor een éénpersoonskamer varieert de dagprijs tussen 62,83 euro en 67,90 euro, afhankelijk van de grootte van de kamer. Er zijn vier verschillende kamertypes beschikbaar.

Voor een tweepersoonskamer bedraagt de dagprijs 51,56 euro per persoon voor echtparen of familieleden. Het tarief voor één persoon bedraagt 74,32 euro.

Zoals bij elk woonzorgcentrum liggen onze prijzen vast. Enkel in overleg met Agentschap Zorg en Gezondheid kunnen ze verhoogd worden. Jaarlijks indexeren mag.

Mail of bel gerust als je een overzicht wil van de diensten en hulpmiddelen die inbegrepen zijn in onze dagprijs. Of maak meteen een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding. Zo kan je meteen zien en voelen of ons aanbod voldoet aan je wensen

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)