Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Zorgaanbod

Zorg en ondersteuning

Woonzorgcentrum De Verlosser is een open gemeenschap en huisvest bewoners die nood hebben aan zorg en ondersteuning. We streven voor elke bewoner naar een optimale bijdrage aan hun welbevinden en gezondheid. Ons kleinschalig en familiaal karakter uit zich in een één-op-één relatie met elke bewoner waardoor iedereen de nodige aandacht  krijgt die hij/zij verdient en nodig heeft. Zo dragen we bij aan het levensgeluk van elke bewoner en bieden we hem of haar een geborgen en warme thuis.

Ons professioneel zorgteam

De zorg en de begeleiding wordt afgestemd op de mogelijkheden en de wensen van de bewoner. Hiervoor kunnen we rekenen op een enthousiast team van verpleegkundigen, zorgkundigen en paramedici en een Coördinerend en Raadgevend Arts die instaat voor een gestroomlijnde aanpak van het medisch beleid.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.

ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)