Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Opnieuw feestelijke heropening van onze eetzaal

Door de tweede lockdown werden we opnieuw verplicht om onze deuren gesloten te houden. Nu, 10 dagen na de tweede prik, is het voor onze bewoners een blij weerzien. Reden genoeg voor feestelijke aanpak.  

De dag werd goed ingezet met een smakelijk en uitgebreid ontbijt. De gebakken en gekookte eitjes, koffiekoeken, broodjes, heerlijke koffie, thee en sinaasappelsap werden gesmaakt.

Het middagmaal was een topper van formaat. Een 4 gangen diner met aspergesoep, een hoofdgerecht met kalfshaasje, groentjes en frietjes en als afsluiter een fantastische dame blanche.

De festiviteiten kregen een dikke 10/10 van de bewoners, zowel voor sfeer en gezellig als het eten.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.