Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Kelly en Alexy gaven hun ‘jawoord’ in ons kasteelpark

Het was eens iets anders in ons kasteelpark. Tijdens een mooie zomerdag bezegelden Kelly en Alexy er hun liefde. Kelly is de dochter van onze verpleegkundige Myriam. ‘Het werk’ van haar mama leek haar de perfecte locatie voor haar huwelijk. Trouwen op een kasteel heeft dan ook iets magisch. Normaal was hun trouw gepland in 2020, maar daar besliste corona helaas anders over.

Deze zomer was het dan eindelijk het grote moment. Het was een prachtige dag met het park op zijn best en een stralende zon. Eerst was er het kerkelijk huwelijk in de kapel van het rusthuis. Vervolgens was er een receptie in de salons van ons rusthuis waar een overheerlijke bruidstaart werd aangesneden.

Ook onze bewoners genoten mee van de feestelijke bedrijvigheid. Een prachtige bruid en bruidegom, de feestelijk uitgedoste familie en vrienden, … het sprookjeshuwelijk van Kelly en Alexy was meteen ook een mooi spektakel voor hen.

We wensen Alexy en Kelly een lang en gelukkig leven toe.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.