Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Onze herfstwandeling: een overweldigend succes!

Wat een geweldige dag was het op donderdag 16 november tijdens onze herfstwandeling in het park van Woonzorgcentrum De Verlosser! Ondanks de twijfels over het weer, hebben we besloten om de wandeling door te laten gaan, en wat zijn we blij dat we dat hebben gedaan.

Velen van jullie hebben de herfstpracht omarmd en samen met ons genoten van een betoverende ervaring. De verlichte bomen en de warme herfstkleuren hebben het park omgetoverd tot een waar paradijs. We willen graag al onze bezoekers bedanken voor hun enthousiasme en deelname.

Voor degenen die erbij waren, hopen we dat jullie hebben genoten van de vijf sfeervolle stops langs het parcours, met lekkernijen zoals warme chocomelk met koekjes, verfrissende cava, heerlijk fruitsap, krokante chips, jenevertjes, hartverwarmende pompoensoep, smakelijke hotdogs en verrukkelijke escargots.

We willen ook graag benadrukken dat jullie aanwezigheid deze avond extra speciaal heeft gemaakt. Met zoveel positieve energie en vrolijke gezichten kijken we al uit naar een nieuwe editie in 2024! 


Bekijk hieronder een reeks foto's van deze prachtige wandeling. 
Bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar!

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.