Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Onze bewoners rijden hun eigen Tour de France

Wielrennen is van alle tijden en alle leeftijden. Ook in ons woonzorgcentrum wordt de Tour de France met veel interesse gevolgd. En gisteren was het aan onze bewoners en medewerkers. Begeleid door de beelden van de bergbeklimming reden zij samen hun eigen Tour de France. Dat deden ze op de hometrainers van het woonzorgcentrum.

Het animatieteam zorgde voor creatieve randanimatie met een Tour de France spel en de honger en dorst werd verlicht met lekker hapjes en gezonde drankjes.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.