Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Ons kasteel helemaal in kerststemming

We maken ons op voor een feestelijke eindejaarsperiode en daar hoort natuurlijk een stemmige kerstsfeer bij. We hulden ons kasteel dan ook in feeƫrieke kerstversiering waardoor de magie van kerst overal voelbaar is. Prachtig gedecoreerde kerstbomen sieren de gangen. Onze authentieke zalen tooiden we met sfeervolle kerststukken en fonkelende lichtjes. Ook onverwachte hoekjes en plekjes kregen een vleugje kerstdecoratie waardoor we kunnen spreken van een echt kerstkasteel. Onze bewoners genieten volop van de sfeer en kijken al uit naar een gezellig en warm kerstfeest.

Enkele sfeerbeelden

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.