Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Puratos verwent onze medewerkers met een heerlijke kerstbûche.

Puratos, de Belgische multinational die producten, ingrediënten en oplossingen voor bakkers, patissiers en chocolatiers maakt, stond met een opmerkelijke en vooral lekkere lading aan onze poort.

In plaats van in de bloemetjes te zetten, ging Puratos mee in de tijd van het jaar en verrasten ze onze medewerkers met heerlijke kerstbûches. Een mooi gebaar voor onze medewerkers die terugblikken op een toch pittig jaar.

Met veel liefde zetten zij zich elke dag in om onze bewoners te omringen met de beste zorgen. Dit jaar werd nog een extra inspanning van de medewerkers gevraagd toen er een corona-uitbraak was in ons WZC. Het werd op de tanden bijten en volhouden om hier zo goed mogelijk door te komen.

Dat Puratos al onze medewerkers trakteert op een smakelijke kerstbûche vinden we een mooie blijk van hun waardering voor ons team. Daarom een welgemeende dank jullie wel!

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.