Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Kom erbij …. en dans!

Als het aankomt op sfeer maken en plezier beleven zijn de bewoners èn de medewerkers van ons WZC er graag bij.

Naar aanleiding van de Dag van de Zorg werd een danschallenge georganiseerd. Collega’s, bewoners, vrienden en familie werden warmgemaakt om samen te dansen op het campagnelied ‘En dans’ van Clouseau.
Dansen en een challenge? Dat laten we uiteraard niet aan ons voorbij gaan. Onze medewerkers haalden hun beste dansmoves boven en zelfs onze bewoners konden niet blijven stilzitten. Sommigen waagden zich zelfs nog aan een stevig danspasje. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn! Geniet mee dankzij ons fantastisch team van een meer dan geslaagde challenge!  

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.