Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Nieuws over onze bewoners

Nieuws
21-08-2020

Keukenteam verwent bewoners

Dirk, David en collega’s verwennen vandaag onze bewoners met zelfgemaakte soezen.

UPDATE
17-07-2020

Directie trakteert op frietjes van de frituur

Bestaat er een groter geluk dan een bakje goudgele frietjes met een klodder mayonaise?
UPDATE
12-06-2020

Vandaag vierden we feest!

Na 13 weken startten we vanmorgen met een heerlijk ontbijt ...
UPDATE
29-04-2020

Ons cafetaria komt naar je toe!

Ook ons cafeteria is gesloten omwille van het coronavirus. 
Maar uitzonderlijke omstandigheden vragen om creatieve oplossingen!
Nieuws
06-04-2020

Genieten van het mooie weer in ons kasteelpark

We moeten in ons kot blijven, maar dat wil niet zeggen dat we in tijden van corona niet van het zonnige lenteweer kunnen genieten. 
Nieuws
04-04-2020

WZC De Verlosser in de (digitale) krant

De voorbije week haalde ons woonzorgcentrum verschillende malen de pers. De skypemomenten die we organiseren voor de bewoners en hun familieleden werden opgepikt dankzij bewoonster Coleta Mertens. Als een echte pro skypete de 103-jarige met haar dochter en dat ging haar bijzonder goed af. Nooit te oud om te leren, zie je wel.

Nieuws
31-03-2020

Onze bewoners in de voetsporen van skypende 103-jarige Coleta

De voorbije week konden een aantal van onze bewoners al skypen met hun familie. Voor velen was het een blij weerzien met familieleden, al was het via een digitale weg.
Ook de 103-jarige Coleta Mertens deinsde er niet voor terug om voor het eerst te skypen. 
Nieuws
23-03-2020

Skype met onze bewoners!

Onze bewoners hebben al een tijdje hun familie niet gezien. Een telefoontje kan natuurlijk wel, maar het is altijd fijner om elkaar ook eens ‘echt’ te zien. Daarom hebben we het initiatief genomen om skypemomenten in te lassen. 
Nieuws
20-03-2020

Toon onze bewoners dat je aan hen denkt!

Mogen we via deze weg een warme oproep doen om een tekening, een briefje, een kaartje, een foto of zelfs een klein berichtje te sturen naar onze bewoners?
Het zou hen een flinke opkikker geven, nu ze geen bezoek mogen ontvangen. We hebben al wat kaartjes ontvangen van scholen en organisaties, waarvoor dank, maar het mag gerust nog veel meer zijn.
ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)