Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Skype met onze bewoners!

Onze bewoners hebben al een tijdje hun familie niet gezien. Een telefoontje kan natuurlijk wel, maar het is altijd fijner om elkaar ook eens ‘echt’ te zien. Daarom hebben we het initiatief genomen om skypemomenten in te lassen. 

Zo kunnen de bewoners via videochat toch even een kijkje nemen bij hun familie en omgekeerd. We denken dat dit een positief effect zal hebben op onze bewoners en voor de familieleden is het uiteraard een geruststelling dat alles goed gaat.

Praktisch gaan we hiervoor als volgt te werk:

  1. Familieleden die wensen te skypen mogen hun skypegegevens (telefoonnummer of e-mailadres) en hun beschikbaarheid doorgeven via info@wzcdeverlosser.be.
    Nog geen skypeprofiel? Hier vind je een stappenplan om Skype te downloaden op je pc, tablet of smartphone.
  2. Wij voorzien skype momenten op maandag tussen 13 uur en 16 uur en op woensdag namiddag van 13 uur tot 15.30 uur
    En op individuele vraag.

  3. Een medewerker zal contact opnemen om een geschikt moment af te spreken.

  4. Op het afgesproken moment zullen wij contact opnemen om de skypesessie te starten. We voorzien ook begeleiding bij de bewoner om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Wens je toch nog extra informatie over onze skypesessies?
Neem gerust contact op via 02 453 94 41 of via info@wzcdeverlosser.be.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.