Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Onze bewoners in de voetsporen van skypende 103-jarige Coleta

De voorbije week konden een aantal van onze bewoners al skypen met hun familie. Voor velen was het een blij weerzien met familieleden, al was het via een digitale weg. 
Ook de 103-jarige Coleta Mertens deinsde er niet voor terug om voor het eerst te skypen. Coleta wordt op 14 april 104 jaar. Ze heeft drie dochters en een zoon. Dochter Hilde (75) vroeg een skypemoment aan met haar moeder. Coleta had alvast geen moeite om het ‘skypen’ onder de knie te krijgen. Dochter Hilde (75) was blij om te zien dat haar moeder het goed stelt. Ook Coleta fleurde helemaal op en genoot zichtbaar van het praatje met haar dochter. 

Familieleden die ook wensen te skypen met een van onze bewoners, kunnen hun skypegegevens (telefoonnummer of e-mailadres) en hun beschikbaarheid doorgeven via info@wzcdeverlosser.be. We spreken dan een geschikt moment af en nemen zelf contact op voor een skypemoment. 

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.