Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Genieten van het mooie weer in ons kasteelpark

We moeten in ons kot blijven, maar dat wil niet zeggen dat we in tijden van corona niet van het zonnige lenteweer kunnen genieten. Dankzij ons uniek kasteelpark van 10 hectaren kunnen onze bewoners in veilige omstandigheden toch van de buitenlucht genieten. Ons kasteelpark kleurt weer prachtig groen en met deze mooie dagen proberen we dan ook zoveel mogelijk buitenmomenten te pakken. Wat doet er immers meer deugd dan een wandelingetje in de natuur of genieten van de zon op een bankje?

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.