Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Toon onze bewoners dat je aan hen denkt!

Mogen we via deze weg een warme oproep doen om een tekening, een briefje, een kaartje, een foto of zelfs een klein berichtje te sturen naar onze bewoners?
Het zou hen een flinke opkikker geven, nu ze geen bezoek mogen ontvangen. We hebben al wat kaartjes ontvangen van scholen en organisaties, waarvoor dank, maar het mag gerust nog veel meer zijn.

Kruip in je pen, haal je teken- of knutseltalent boven of kleur er op los en stuur een portie vrolijkheid naar onze bewoners. Onze bloeiende Magnolia zorgt al voor wat kleur, maar met nog wat positieve energie van jullie erbij, kunnen we toch het lentegevoel in ons woonzorgcentrum binnenlaten en de bewoners opfleuren.

Je post mag je richten aan een specifieke bewoner of aan ons WZC algemeen en opsturen naar: WZC De Verlosser vzw, Brusselstraat 647, 1700 Dilbeek

Ook mailtjes (via info@wzcdeverlosser.be) met een mooie boodschap zullen we met plezier overmaken aan onze bewoners.
Alvast bedankt voor deze mooie daad van mensenliefde!!

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.