Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

WZC De Verlosser in de (digitale) krant

De voorbije week haalde ons woonzorgcentrum verschillende malen de pers. De skypemomenten die we organiseren voor de bewoners en hun familieleden werden opgepikt dankzij bewoonster Coleta Mertens. Als een echte pro skypete de 103-jarige met haar dochter en dat ging haar bijzonder goed af. Nooit te oud om te leren, zie je wel. 
Tenslotte kwam ook Eulalie Van Damme (90) aan het woord. In een artikel in Knack Weekend getuigde zij hoe ze als bejaarde in een woonzorgcentrum de lockdown beleeft. 
We zijn blij dat, ondanks de strenge coronamaatregelen, we toch kunnen tonen dat onze bewoners het goed stellen en dat we er alles aan doen om deze ongewone omstandigheden zo aangenaam mogelijk te doorstaan. 
 
Via onderstaande links kan je de artikels nog eens nalezen: 

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.