Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Initiatieven en goede doelen

Update
29-12-2021

Steun onze collega die te kampen had met een woningbrand en bestel lekkere wafeltjes!

Onze collega werd vorige week geconfronteerd met een woningbrand. Gelukkig is iedereen van haar gezin ongedeerd, maar de schade is aanzienlijk en de woning is voorlopig onbewoonbaar door de enorme rook- en waterschade. Ze kunnen voorlopig bij familie terecht, maar uiteraard is het hun grootste wens om snel weer naar huis te kunnen. Daarom hebben we samen met het Woonzorgcentrum en alle medewerkers besloten om een solidariteitsactie te organiseren voor onze getroffen collega.

Nieuws
06-11-20

Campagne #daarzorgikmeevoor

Hoe toon je vandaag het meeste begrip voor onze zorgverleners? Hoe kan je hen écht een hart onder de riem steken en er mee voor zorgen dat ze niet kopje onder gaan? Wanneer het water tot aan de lippen komt, doet applaudisseren of witte lakens hangen jammer genoeg zijn werk niet meer.

Nieuws
01-09-20

WZC De Verlosser steunt de 'Stop Parkinson Walk'

WZC De Verlosser steunt graag initiatieven met een missie.

Op zondag 23 augustus 2020 begon Ivo De Bisschop als Parkinsonpatiënt aan de tocht van zijn leven. Ivo is de schoonzoon van Arthur Coppens die enkele weken geleden 100 jaar werd.

Nieuws
27-02-2020

WZC De Verlosser steunt Spring Run voor het goede doel

WZC De Verlosser steunt graag initiatieven met een missie. Als ze dan ook nog eens in Dilbeek georganiseerd worden en de opbrengst ervan naar een goed doel gaat, kunnen we dat alleen maar toejuichen. Drie studenten Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie van Campus Parnas in Dilbeek organiseren op 25 april 2020 “De Spring Run”, een loopwedstrijd/recreatieloop voor jong en oud in Droeshout - Opwijk. De opbrengst gaat integraal naar een goed doel.
Nieuws
24-01-2020

Wij gaan voor kwaliteitsvolle ouderenzorg!

Het Nieuwsblad publiceerde zijn ‘Rusthuiswijzer’, een online overzicht van alle Vlaamse Woonzorgcentra. De bedoeling is de burger te helpen bij de keuze van een woonzorgcentrum. Mooi initiatief als de voorzieningen van in de ouderenzorg op een correcte manier en met cijfers die up to date zijn worden voorgesteld. Helaas is dit bij deze ‘Rusthuiswijzer’ niet het geval. Woonzorgcentrum De Verlosser is een van de vele rusthuizen die de bevragingsenquête niet heeft ingevuld en bijgevolg niet heeft meegewerkt aan het onderzoek...
Agenda
28-01-2020

"Het klopt voor u" campagne van Zorgnet-Icuro

WZC De Verlosser werkt mee aan de campagne "Het klopt voor u". 
ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)