Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Steun onze collega die te kampen had met een woningbrand en bestel lekkere wafeltjes!

Onze collega werd vorige week geconfronteerd met een woningbrand (lees het nieuwsartikel hier). Gelukkig is iedereen van haar gezin ongedeerd, maar de schade is aanzienlijk en de woning is voorlopig onbewoonbaar door de enorme rook- en waterschade. Ze kunnen voorlopig bij familie terecht, maar uiteraard is het hun grootste wens om snel weer naar huis te kunnen. Daarom hebben we samen met het Woonzorgcentrum en alle medewerkers besloten om een solidariteitsactie te organiseren voor onze getroffen collega. We verkopen wafeltjes en doen hierbij dan ook graag een warme oproep naar iedereen om massaal wafeltjes te bestellen en zo onze collega een steuntje in de rug te geven.

Hoe?

Geef je bestelling door via onderstaand formulier. Na bevestiging van je bestelling, schrijf je het vereiste bedrag over op het rekeningnummer BE05 9734 2239 0675 (begunstigde: Actie Joke). Je bestelling is pas definitief na betaling.
Je kan je bestelling afhalen in het woonzorgcentrum vanaf dinsdag 08/02/2022, tijdens de kantooruren (8.30 u -17 u).

De volledige opbrengst gaat naar onze collega en haar gezin. Alvast bedankt voor je steun!


 

Je bestelling

Geef hieronder het aantal dozen in dat je wil bestellen. 

 

Jouw gegevens

Bezorg ons hier jouw gegevens. 
Na bevestiging van je bestelling schrijf je het vereiste bedrag over op het rekeningnummer BE05 9734 2239 0675 (begunstigde: Actie Joke), met vermelding van je voornaam en familienaam. Je bestelling is pas definitief na betaling. 
Je kan je bestelling afhalen in het woonzorgcentrum vanaf dinsdag 08/02/2022. Je kan bestellen tot donderdag 28 januari 2022.

* dit zijn verplichte velden

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.