Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

WZC De Verlosser steunt Spring Run voor het goede doel

WZC De Verlosser steunt graag initiatieven met een missie. Als ze dan ook nog eens in Dilbeek georganiseerd worden en de opbrengst ervan naar een goed doel gaat, kunnen we dat alleen maar toejuichen. 
Drie studenten Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie van Campus Parnas in Dilbeek organiseren op 25 april 2020 “De Spring Run”, een loopwedstrijd/recreatieloop voor jong en oud in Droeshout - Opwijk. De opbrengst gaat integraal naar een goed doel. 

Studenten Warre Baert, Jonas De Nil en Mats Heyvaert vatten het idee op om een loopwedstrijd/recreatieloop te organiseren voor verschillende doelgroepen. Het programma start om 13.30u met een Snoepjesloop voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. Daarna volgt een G-loop voor mensen met een fysieke of mentale beperking en tenslotte een loopwedstrijd van 5 of 10 km. 
De opbrengst van het event gaat integraal naar ‘Eindelijk’ in Buggenhout, een dagcentrum voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. (dagcentrumeindelijk.be) 
Dit mooi initiatief kan dan ook rekenen op een duwtje in de rug van ons Woonzorgcentrum. 

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.