Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Update bezoekersregeling 3 september 2020 - vaste bubbel

Beste families, bezoekers,

We ontvingen vandaag richtlijnen tot verdere versoepeling van de bezoekregeling. Het agentschap Zorg en Gezondheid geeft de woonzorgcentra een kader waarin deze versoepelingen kunnen plaatsvinden. Vrijdag 4 september komt een uitgebreide uitwerking van de richtlijnen op de website.

Voor het eerst dienen we aan elke familie/bewoner te vragen wie tot de “bubbel” van de bewoner behoort. De richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad worden nu vertaald in ons woonzorgcentrum naar de bezoekregeling. Elke bewoner bepaalt, in samenspraak met zijn familie, zijn ‘bubbel’ (=wie op kamerbezoek mag komen) en geeft deze door aan het woonzorgcentrum. De regels van de Nationale Veiligheidsraad zijn te volgen: 5 vaste contacten.

Concreet: voor iedere bewoner wordt een lijst ingediend met 5 namen.
De bubbel is strik, mits uitzondering van meerdere eigen kinderen. Deze families nemen contact op met de directie voor goedkeuring. Geen enkele bewoner moet in ons woonzorgcentrum kiezen tussen zijn of haar kinderen.
De bezoekregeling vat aan wanneer de directie beschikt over een ingevulde lijst met de namen. Deze lijst wordt geconsulteerd bij elke bezoekmoment.

U mag de namen doormailen naar info@wzcdeverlosser.be

Download hier het formulier


Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.