Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Trots op Gaudium: onze inspanningen in de spotlight!

Ons woonzorgcentrum is verheugd dat onze toewijding en inspanningen met betrekking tot de recente verbouwingen niet onopgemerkt zijn gebleven. We zijn met name trots op de erkenning die ons project, Gaudium, heeft ontvangen tijdens het Festival van de Architectuur.

Gaudium: Een Herbestemming die de Aandacht Trekt

Het Gaudium-project is een buitengewone herbestemming van het voormalige koetshuis in ons park. Met zorgvuldig ontwerp en aandacht voor zowel historische als toekomstige behoeften, hebben we dit gebouw omgetoverd tot een warm en gastvrij zorgcomplex. Het feit dat Gaudium werd opgenomen in het Festival van de Architectuur is voor ons een bevestiging van de waarde en het belang van dit project.
De deelname aan het Festival van de Architectuur heeft ons de kans geboden om ons werk te delen met de gemeenschap en onze visie op hedendaagse architectuur te presenteren. We blijven ons inzetten voor kwalitatieve ouderenzorg en duurzaamheid, en we kijken uit naar toekomstige projecten en mogelijkheden om ons erfgoed te behouden en te versterken.

We willen onze waardering uitspreken voor de steun van de architecturale gemeenschap, evenals voor de inzet van Plusoffice Architects en Boydens Engineering in het realiseren van het Gaudium-project.

 

Voor meer informatie over ons Gaudium-project en andere opmerkelijke architecturale hoogtepunten tijdens het Festival van de Architectuur, nodigen we u uit om de website van het Festival van de Architectuur te bezoeken.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.