Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

We waren in een andere wereld beland

Toen we hoorden dat er geen bezoek meer mocht komen zo van de ene dag op de andere was dat schrikken. We waren in een andere wereld beland. Gelukkig worden de bewoners daar goed opgevangen en verzorgd. Nu met het bezoek van een familielid 1maal per week zien we mekaar weer.

Maar met zoveel afstand houden is het moeilijk voor de mensen die niet meer goed horen of zien. We hopen dat we binnenkort met hun eens buiten mogen gaan wandelen in het park.

Nogmaals dank voor de goede zorgen in deze zo voor iedereen moeilijke periode.

Annie (dochter van Suzanne)

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.