Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Carpe diem trakteert onze bewoners op lekkere pizza's.

Renners Jos Van Handenhoven en Dieter Van Dooren, van wielerclub Carpe Diem, reden op zaterdag 6 september 2020 een ‘Rondje Valkenburg’.
Ze fietsten elk meer dan 200 km en meer dan 3400 hoogtemeters op één dag. Alle hellingen van de Amstel Gold Race werden beklommen voor het goed doel.

Deze prachtprestatie werd gesponsord door VMA Antwerpen, wat voor onze bewoners resulteerde in maar liefst drie Italiaanse avonden met heerlijke verse pizza’s, geleverd door Pizza Hut.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.