Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

We kijken hoopvol uit naar wanneer de deuren terug open mogen

Corona, wat is dat en wat doet het, deze vraag stelden we ons een tijdje geleden,... nu zoveel weken en dagen later beseffen we heel goed wat het is.

Eerst ver van ons bed en nu plots dicht bij, maatregelen werden genomen om mijn geliefde moeder en jullie te beschermen tegen dit gevaar. Ongeloof, begrip, oplossingen werden er ons aangeboden om het voor allen een plaats te geven en er aan mee te werken. Met een gerust hart en vertrouwen gaf ik de zorgen van mijn mama volledig over aan jullie, en ja soms was het heel moeilijk om aan de andere kant toe te kijken.
Maar jullie stelden me keer op keer gerust dat ze in goede handen was en waren altijd bereid om te luisteren als ik het even niet meer zag.

Nu kijken we hoopvol uit naar wanneer de deuren terug open mogen en ik mijn mama terug in mijn armen mag houden .
Mijn dankbaarheid kan ik uit drukken met af en toe een kleine attentie, en wetende dat jullie ook maar mensen zijn die alles doen om haar een warm hart toe te dragen !

Brigitte (dochter van Nicole)

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.