Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Hectische tijden……

Als verpleegkundige maak je wel het een en ander mee maar dit is ongezien. De laatste 8 weken waren hectisch en vaak gekleurd met onrust. Vooral de dagen dat de bewoners getest werden op het Covid-19 virus. Met spanning wachtte ik af naar een telefoontje of een berichtje.

Ook toen we als personeelslid getest werden telde ik de uren af naar de telefoon van de directie met het resultaat.

Wat ik opmerk in deze periode, is dat we een geweldige groep hebben in ons kasteel. We steunen  maar we corrigeren ook mekaar, streng maar met een collegiale glimlach. En zo hoort het ook!

We doen wat we kunnen en soms nog meer, alles voor onze bewoners die ons zo dierbaar zijn. Zij hebben het niet makkelijk en verlangen naar een normale situatie. We dragen allen ons steentje bij om hun verblijf  toch zo aangenaam mogelijk te maken.

Nogmaals, ik ben trots dat ik zo een toffe en deskundige collega’s heb. Zo vaak zeggen we: we gaan ervoor, ten strijde trekken we, samen kunnen we dit aan…..
Top collega’s heb ik.

Een dankwoordje aan mijn directeur voor de dagelijkse aanmoedigingen die ik krijg. Zijn bezorgdheid over ieder van ons, dit verdient een bloemetje.

We moeten gefocust blijven, 100 % maar na 8 weken is het niet altijd makkelijk meer.

En toch ga ik ervoor.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.