Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Bewondering, eerbied en respect!

Op jullie website luidt jullie filosofie …ZORG DRAGEN VOOR DE BEWONERS IN EEN FAMILIALE SFEER.

Tijdens de Corona tijd hebben jullie meer dan ooit bewezen dat jullie filosofie de juiste is voor jullie woonzorgcentrum.

Midden maart werden we met z'n allen verrast door het nu - door iedereen gekende - "Corona Virus". In een mum van tijd veranderde ons leven zeer drastisch…We waren bang, niet alleen voor onszelf maar vooral voor onze gezinsleden en…in mijn geval ook voor mijn mama.

Velen zijn het slachtoffer geworden van Covid19 en ook woonzorgcentra bleven niet gespaard maar…WZC De Verlosser…deed het (en doet het nog altijd) zeer goed. De grootste successleutel is hoogstwaarschijnlijk het zeer nauwkeurig opvolgen van de opgelegde maatregelen. Ze zijn streng maar zeer rechtvaardig.

Een wandeling samen met mama is nog toekomstmuziek maar de 2-wekelijkse babbel voor het venster is een mooi alternatief. Ik ben uiteraard geen bewoner maar ik denk dat - buiten een paar nieuwe tijdelijke regels - de bewoners zeer goed zijn opgevangen tijdens deze periode. Het gewone leven is voor hen zo goed als kunnen doorgaan met als bonus dat ze veilig in jullie woonzorgcentrum konden verblijven.

De Verlosser is een woonzorgcentrum met uitstekend personeel. Dankzij de discipline, het goed opvolgen van de Corona-maatregelen gecombineerd met hun vriendelijkheid en genegenheid voor de mensen…zijn zij als 1 team het hart van het woonzorgcentrum!

Annick (dochter van Juliana)

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.