Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Instructies voor de familie betreffende de persoonlijke was

Het welzijn van onze bewoners, hun familieleden en ook die van ons verplegend personeel zijn nog steeds topprioriteit. Daarom volgen wij strikt de maatregelen die ons worden opgelegd.  We willen ook familieleden vragen om onderstaande extra voorzorgen m.b.t. de persoonlijke was goed op te volgen: 

Behandeling vuile was: 

  • De was niet opschudden bij het invoeren in de wasmachine.
  • Wassen op een zo hoog mogelijk programma (bij voorkeur 60°). 
  • De was bij voorkeur in de droogkast drogen.
Levering propere was: 
  • De propere was opbergen in een propere plastiek zak en vervolgens in een tweede propere zak verpakken.
  • De plastiek zakken van het vuile linnen niet hergebruiken.
  • Pas steeds handhygiëne (handen was met zeep en water) toe. 
Conform de Corona-maatregelen in de privésfeer, is iedereen verplicht om thuis te blijven en contact met andere mensen dan buiten het gezin te vermijden. Enkel noodzakelijke verplaatsingen zijn toegestaan. Het is mogelijk dat personen die wasgoed, droge voeding, geschenken,... willen afgeven voor de bewoners een attest nodig hebben om zich te kunnen verplaatsen van en naar het woonzorgcentrum. Gelieve dit tijdig aan te vragen via secretariaat@wzcdeverlosser.be.


Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.