Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Verwen op donderdag 16 november je zintuigen met de herfstpracht om je heen!

Bij Woonzorgcentrum De Verlosser is de herfst in volle glorie aanwezig, en dat willen we graag met jullie delen! 
Daarom nodigen we jou, je familieleden, vrienden en alle sympathisanten van harte uit om deel te nemen aan onze 'Herfstpracht te Voet' wandeling, die plaatsvindt op donderdag 16 november tussen 15:00 en 18:00 uur. En voor degenen die extra willen genieten, beloven we een extra vleugje magie bij zonsondergang, vanaf 16:45 uur.

Deze herfstwandeling is niet zomaar een wandeling, het is een evenement dat deel uitmaakt van onze senioren 14-daagse, een periode waarin we onze lieve senioren in het zorgcentrum nog meer verwennen dan anders. Maar we willen graag dat iedereen, jong en oud, de kans krijgt om van deze prachtige herfstomgeving te genieten. Ons park, dat speciaal voor deze gelegenheid wordt omgetoverd tot een herfstparadijs, is de ideale setting voor een ontspannen wandeling.

Het parcours is gemakkelijk te volgen dankzij de bewegwijzering, en onderweg zijn er maar liefst vijf sfeervolle stops die op je wachten. Hier kun je smullen van lekkernijen zoals warme chocomelk met koekjes, verfrissende cava, heerlijk fruitsap, krokante chips, jenevertjes en hartverwarmende pompoensoep. Maar dat is nog niet alles, proef zeker onze heerlijke hotdogs en verrukkelijke escargots. De toegang tot de wandeling is helemaal gratis, maar voor de hotdogs en escargots vragen we een kleine bijdrage.

Wat moet je meebrengen? 
Een zaklamp, aangepaste schoenen voor een ontspannen wandeling, je beste humeur, een hongerige maag en een dorstige keel. We beloven dat je zintuigen zullen worden verwend door de herfstpracht om je heen.

Dus markeer donderdag 16 november in je agenda en nodig je vrienden en familie uit voor een betoverende herfstwandeling in het park van Woonzorgcentrum De Verlosser. We kijken ernaar uit om samen met jullie te genieten van de prachtige herfsttinten en smakelijke traktaties. 
Tot dan!

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.