Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Gezocht: helpende handen

Beste familie,

De Dilbeekse Schepen van Welzijn, Dhr. Walter Zelderloo, lanceert een vrijwilligerscampagne met, en voor alle Dilbeekse woonzorgcentra, in de lokale en regionale pers. Deze campagne zal de komende weken in het Dilbeekse straatbeeld verschijnen.

In deze campagne zijn we op zoek naar een noodreserveploeg van vrijwilligers die ondersteunend willen helpen in een Dilbeeks woonzorgcentrum op momenten dat dat nodig zou zijn. Zij worden eerst uitgenodigd voor een opleiding rond persoonlijke beschermingsmiddelen en infectiepreventie.

Hier vindt u de affiche en uitleg over de vrijwilligers campagne.

Het zou een grote steun voor ons betekenen om deze campagne te delen binnen uw familie, collega’s en vriendenkring.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.