Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

We helpen elkaar waar het nodig is

Ons leven op de werkvloer in de tijd van het corona virus is nu echt volledig veranderd.

Van goed geurende onderhoudsproducten, nu naar het gebruik van javel en ontsmettingsmiddelen.

Het is nu vooral ook erg focussen van wat je moet ontsmetten en ons vooral continu afvragen of we alles wel genoeg hebben ontsmet. En soms, bij een twijfel, dan toch nog eens extra checken of we inderdaad echt niets vergeten zijn.

Met het team van 5 poetsvrouwen communiceren we goed en zeer veel met elkaar. Dit blijft echt noodzakelijk. We helpen elkaar ook waar het nodig is, en dit soms zonder tijdsbesef. Dus wat extra uurtjes doen, dat schrikt ons nu niet af.

Een oprechte dank aan ons team, bedankt.

Soms zijn er wel erg emotionele en zware momenten voor ons, zeker als we onze bewoners moeten blijven motiveren om de maatregelen te blijven opvolgen.
Zo mag bijvoorbeeld nu de kapster niet langskomen, en dat is voor hen ook zeer moeilijk. Dus doen wij daar wel een rolletje in en daar zijn ze echt zo blij mee. Een lach op hun gezicht doet voor ons ook wonderen en daar blijven wij het voor doen. Wanneer de familie ons dan ook nog bedankjes geeft voor alles wat we nu doen, dan hebben we weer een extra boost om verder alert te blijven.

Als onze Directeur ons ook regelmatig een hart onder de riem komt steken nadat we de nieuwe maatregelen goed opvolgen, dan blijven wij met groot plezier ons voor de 100 % verder inzetten.
Dankbaar blijven we dit verder doen tot we zeker de strijd tegen dit virus gewonnen hebben.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.