Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

En plots bleef de deur dicht…

Weg was dat familiale gevoel als we op bezoek kwamen, weg was de evidentie van het op bezoek gaan zonder enige maatregel, nog even was er ‘handen ontsmetten bij het binnen komen’ maar dan bleef de deur definitief dicht…
Gelukkig bleef dat familiegevoel er wél achter die deur, dat voelde je ; de bezorgdheid om de bewoners werd nog sterker en de onderlinge zorg binnen  het team ook.

De vurige hoop dat het virus niet binnen zou raken was sterk aanwezig maar…“Cum laude” geslaagd!

Hoe het verder moet dat is nog niet duidelijk maar we zijn er zeker van dat jullie erin zullen slagen om daar een goede én warme oplossing voor te vinden.

Dank je wel aan al het personeel dat zijn eigen levenswijze zo aanpaste dat ze geen risico vormden voor de bewoners, dank je wel voor jullie blijvende warme zorg. Dank je wel aan de directeur die zo moedig was om al deze maatregelen te nemen, die niet talmde om  te kiezen voor een veilige plek voor bewoners én personeel. Jullie mogen stuk voor stuk fier zijn op de manier waarop jullie dit aanpakten.

Een warme dank je wel!!!

Mil De Deckers en Hilde
(zoon en schoondochter van Frans)

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.