Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

De coronacrisis? Dat is kort gezegd een uitdaging.

De coronacrisis? Dat is kort gezegd een uitdaging.

Zowel thuis als op het werk. Mijn man werkt met de nacht in de voeding. Nog een geluk, want op deze manier is hij overdag thuis bij de kinderen. Veel slapen heeft hij niet gedaan de afgelopen weken.

Onze dochter krijgt les via pc. Niet simpel voor een zevenjarige, maar samen slaan ze zich erdoor. Wij hebben het geluk van twee kinderen te hebben die goed overeen komen en heel zelfstandig zijn. We zijn dan ook heel fier op hen.

Op het werk doet iedereen zijn deel en ik ben heel blij deel uit te maken van dit team. Ik heb mijn collega’s beter leren kennen , hierdoor ga ik met nog meer plezier werken.

Wat wel moeilijk is, is het fysieke contact met de bewoners dat een stuk weg valt. Als alles over is gaat er veel geknuffeld worden denk ik.

Dankzij onze directie hebben we al het materiaal voorhanden dat er nodig is om veilig te werken. Ik wil hem dan ook bedanken voor zijn goede voorbereiding en de steun en begeleiding die we krijgen. Dank u.

Door de crisis ga je toch meer beseffen wat echt belangrijk is. Ik mis familie en vrienden , maar de verloren tijd halen we zeker in. Ik hoop dat iedereen gezond mag blijven en dat we beloond worden voor onze inzet.

Samen gaan we de strijd aan.

Evy

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.