Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

We waren in een andere wereld beland

Als alleenstaande hoogbejaarde droom je vaak in moeilijke tijden, en de slaap komt dan uur na uur als een zegen. Dan draait het verleden als in een film. Waar is de tijd van toen? 

De kinderen hebben hun eigen zorgen, en algauw zijn die vermengd met de zorgen van de bewoner, hun zorgen worden de jouwe en dan ben je blij dat je ook bij de directeur en alle medewerkers een luisterend oor vindt. 

Want je mist de dierbaren die je verliet. De nood aan gezelschap tijdens de lange nachten wordt minder zwaar, en tijdens de lange dagen doen we verder zoals voorheen. 

Ook dat is de strijd tegen het coronavirus. 

Allen samen sterk!

Eulalie (bewoonster)

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.