Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Carpe Diem verwent onze bewoners met heerlijk fruit

Wielerclub Carpe Diem draagt ons woonzorgcentrum een warm hart toe en dat hebben ze weerom bewezen. Renners Hans Vandeputte, Jos Van Handenhoven en Dieter Van Dooren sprongen tussen 14 mei en 14 juni op de fiets voor het goede doel. Ze fietsten maar liefst 6722 km en 40.731 hoogtemeters bijeen. Hun prestaties werden gesponsord door onze IT firma Morini Network Consulting en dat resulteerde in een heus fruitfestijn voor onze bewoners met 60 fruitmanden en een aardbeienbuffet. 

De drie renners van Carpe Diem leefden zich helemaal uit op de fiets en imponeren met indrukwekkende cijfers. Zo fietste Hans Vandeputte 2.902 km en 17.216 hoogtemeters. Jos fietste 1.980 km en 6.638 hoogtemeters bijeen en Dieter reed 1.840 km en 10.155 hoogtemeters. Deze twee laatsten fietsten ritten van meer dan 280 km per dag! Ze hadden dan ook een goed doel voor ogen: onze bewoners een gezond opkikkertje bezorgen met heerlijk fruit. Ze kwamen de fruitmanden persoonlijk overhandigen wat een leuke verrassing voor onze bewoners was. Zij lieten het zich alvast smaken en genoten van een frisse fruitsalade, milkshake, een verse coup aardbeien en nog meer van dat lekkers. 

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.