Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Arthur Coppens viert 100e verjaardag!

Op 19 augustus werd onze bewoner Arthur Coppens 100 jaar. Een gebeurtenis die we natuurlijk niet zomaar konden laten voorbijgaan. We maakten er een coronaproof feest van waar zowel Arthur, zijn familie als de bewoners volop konden van genieten.

’s Morgens, voor dag en dauw, kwam de familie het grasveld versieren met vlagjes die zijn achterkleinkinderen gemaakt hadden. Wat een verrassing voor Arthur toen hij uit zijn raam keek en de kleurrijke vlagjes zag wapperen. 

Er werd ook lekker gesmikkeld. Eerst was er een verrassingsontbijt voor Arthur en ’s middags mocht elke bewoner meegenieten van zijn favoriete gerecht: mosselen met frietjes en witte wijn.

In de namiddag sneed hij een heerlijke biscuittaart met fruit aan en werd hij getrakteerd op een glaasje cava. ’s Avonds kwam zijn familie hem nog eens uitvoerig feliciteren en werd hij onthaald op een groot applaus.

Op zijn beurt trakteerde de jarige vandaag iedereen op een lekkere soes met koffie.

Arthur mag nu het eeuwelingenclubje in ons WZC vervoegen. Momenteel zijn vier van onze bewoners immers 100 jaar en meer.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.