Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Update 11 juni: Algemene principes bij de uitgaansregeling

Met dit kort nieuwsbericht wensen we duidelijkheid te geven bij de berichtgeving die het Agentschap Zorg en Gezondheid enkele dagen geleden in het nieuws bracht.

Het Agentschap deelde mee dat bewoners vanaf 10 juni het woonzorgcentrum mogen verlaten voor externe bezoeken, bijvoorbeeld voor een zakelijke afspraak, een familiebezoek, op overnachting gaan bij familie, …..

Het Agentschap heeft hierbij een andere visie dan wanneer een bewoner op consultatie naar een ziekenhuis moet gaan en dit brengt verwarring.

Tot op heden blijven de algemene principes voor ons nog altijd van kracht, zijnde dat er isolatiemaatregelen moeten getroffen worden bij terugkeer van een extern bezoek.

Wij vinden het zeer jammer dat hierdoor bij onze bewoners en familieleden loze verwachtingen werden gecreëerd.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.